Over ons

Lifework is ontstaan vanuit de visie van een arbeidsdeskundige en vanuit het verzekeringsperspectief, waarbij het uitgangspunt is dat werknemers verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid, zowel psychisch als lichamelijk. Wanneer een werknemer zorg draagt voor deze aspecten, levert deze een eigen bijdrage aan zijn werkvermogen. Daarnaast is het aan de werkgever om goede omstandigheden te creëren zodat de werknemer zijn werkvermogen optimaal kan benutten.

Duurzame inzetbaarheid, gezondheid, veiligheid en milieu zijn hierin belangrijke kernwoorden. Lifework geeft op deze gebieden advies en biedt instrumenten aan zoals, de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), Preventief Medisch Onderzoek (PMO), Work Ability Index (WAI) en de Personal en Company Radar.

 

Lifework:

  • is dé specialist voor de balans tussen werk en privé
  • stelt vragenlijsten op maat samen
  • geeft heldere rapportages en vervolgadviezen
  • werkt uitsluitend met professionals
  • werkt samen met Vooruit met Topsporters (inzet van topsporters als lifecoach,
    clinics of workshopleider)
  • legt contact met inkomenverzekeraars over co-financiering en kortingen
    bij goed presteren

Lifework Voor:

 

Werknemers

Je kunt via je werkgever je vitaliteit en gezondheid of werkvermogen laten meten en beoordelen. Vitaliteit en gezondheid kunnen gemeten worden aan de hand van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), de Work Ability Index (WAI) is een vragenlijst die het werkvermogen meet. Na het invullen van de vragenlijsten staat er een rapport voor je klaar waarin een score/resultaat/advies is weergegeven. Uiteraard bepaal je zelf of je iets met deze uitkomsten doet. Een werkgever zal dan ook nooit je persoonlijke resultaten te zien krijgen.

 

Verzekeraars

Verzekeraars kunnen Lifework inschakelen voor hun grote collectieven, hun gevolmachtigden of hun intermediair. Lifework werkt met het programma verzuimsignaal waar de Work Ability Index (WAI) is verwerkt en waar de rapporten achter hangen.

 

Gevolmachtigden

Intermediairs met volmachten voor inkomensverzekeringen kunnen hun schadelast beheersen door de inzet van de preventietools van Lifework. Ook zij kunnen de BedrijfsGezondheidsIndex inzetten bij het premiebeleid.

De kosten voor de preventietools worden in veel gevallen verdeeld tussen de werkgever, de zorgverzekeraars en de inkomensverzekeraars (al dan niet in volmacht).

Gevolmachtigden kunnen hiermee hun regierol in het productenscala rond de Gezonde Werknemer meer dan waar maken.

 

Copyright EVI Groep 2017

Over ons

Snel en eenvoudig toegang tot een netwerk van specialisten als u, als regisseur, dat nodig vindt. Dichtbij en actief op uw werkvloer. Dat is ons uitgangspunt bij het ontzorgen van ondernemers en preventiemedewerkers van bedrijven.

Contact

Adres: Balie 7

4301 GZ Zierikzee

 

Telefoon: +31 (0)85 - 273 32 42

 

Email: info@lifework.nl

Privacyreglement

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>